Hoe het werkt

Op deze website kun je je eigen Druivelaar een persoonlijk tintje geven. Zo kun je onder de kerstboom een Druivelaar voor oma leggen met de verjaardagen van alle kinderen en kleinkinderen op. Of hang er eentje in de klas met alle uitstapjes, leuke activiteiten en verjaardagen van de kindjes in vermeld. Je kunt de voorzijde, waar normaal de heiligen van de dag staan, zelf invullen. En desgewenst kun je ook de volledige achterzijde zelf herschrijven!

 
 

 
 

Kies je Druivelaar

Eerst kies je welke uitvoering van De Druivelaar je graag wenst. Je hebt de keuze tussen:

  • het klassieke dagblokje De Druivelaar;
  • De Druivelaar op schild met een, al dan niet gepersonaliseerd, kartonnen rugschildje om de kalender makkelijk op te hangen aan de muur;
  • De Staande Druivelaar met een herbruikbare geel-rode kunststof houder waardoor je De Druivelaar op je bureau of keukenkast kunt zetten;
  • De Grote Druivelaar is verkrijgbaar in de formaten A5, A4 en A3 en wordt al dan niet geleverd met een stevige kunststof rugplaat.
 
   
 

Personaliseer je Druivelaar

In iedere Druivelaar kun je maximum 20 blaadjes personaliseren. Op de voorzijde van die blaadjes maken de traditionele heiligen van die dag plaats voor je eigen boodschap. Indien je dit wenst, en veel inspiratie hebt, kun je ook zelf de tekst op de achterzijde van het blaadje herschrijven. Indien u dit niet wenst, blijft gewoon de standaard achterzijde behouden met het mopje / weetje / gedicht / enz. van die dag.

Eerst kies je de datum die je wenst te personaliseren. Je personaliseert de voorzijde van dat blaadje en eventueel de achterzijde van het blaadje van de dag voordien, met andere woorden van het blaadje dat je leest op de gekozen datum. Als je bijvoorbeeld 14 februari kiest, dan staat je gepersonaliseerde tekst op de voorzijde van 14 februari en op de achterzijde van 13 februari, omdat je dit blaadje leest op 14 februari.

 
   

Contacteer ons

056/36.32.11
info@dedruivelaar.be
Industrielaan 5 - 8501 Heule