Retourneren

U beschikt over een bedenktijd van 14 kalenderdagen om uw aankoop af te zien, te tellen vanaf de dag volgend op de levering. Indien u van uw verzakingsrecht wenst te gebruik te maken, gelieve die aan www.dedruivelaar.be door te geven door middel van het formulier voor herroeping die u per post kan opsturen naar het adres INNI group, t.a.v. De Druivelaar webshop, Industrielaan 5, 8501 Heule, of per e-mail naar het adres info@dedruivelaar.be.

De goederen dienen onbeschadigd, ongebruikt en ongeopend (in originele staat en verpakking), uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na ontvangst, geretourneerd te worden aan INNI group op het bovenvermelde adres. De verzenddatum geldt als controle. Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen dienen te worden gevoegd bij de retourzending, evenals uw bankrekeningnummer. De rechtstreekse kosten voor retourneren vallen ten laste van de koper. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden steeds geweigerd en teruggestuurd naar afzender.

Onbeschadigde, ongebruikte en ongeopende goederen die binnen de wettelijke termijn van 14 dagen teruggestuurd worden, zullen worden terugbetaald binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen. De verzendingskosten blijven ten laste van de klant. Terugbetaling gebeurt door middel van overschrijving. Wij nemen hiervoor contact met u op alvorens deze uit te voeren.

OPGELET!
De hierboven vermelde bepalingen zijn niet van toepassing op de gepersonaliseerde producten die speciaal voor u op maat werden gemaakt.

Raadplaag onze algemene verkoopsvoorwaarden voor meer informatie over de modaliteiten.

 

Contacteer ons

056/36.32.11
info@dedruivelaar.be
Industrielaan 5 - 8501 Heule