Veilig betalen

Veilig betalen

Alle transacties die worden verricht op www.dedruivelaar.be worden beveiligd door het Belgische bedrijf Ingenico Payment services (voorheen Ogone). Als marktleider op gebied van online betalingen garanderen zij u een 100% veilige afhandeling. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet opgespoord, onderschept of gebruikt worden door derden. Noch www.deddruivelaar.be, noch derden krijgen uw kaartnummer of andere informatie te zien. Deze worden ook niet bijgehouden.

Ingenico Payment services verifieert o.a. de geldigheid van uw kaart, kaartnummer en toegangsrechten van uw kredietkaart en geeft bericht aan www.dedruivelaar.be als alles in orde is en de betaling zal uitgevoerd worden. Zo wordt uw bestelling onmiddellijk bevestigd en kan er zo snel mogelijk worden overgegaan tot verzending van uw bestelling.

Ingenico Payment services is een technische dienstverlener en neemt geen betwistingen in verband met de bestellingen op zich. Deze moeten rechtstreeks met www.dedruivelaar.be en/of uw bank worden geregeld. Wilt u meer weten over Ingenico Payment services, neem dan een kijkje op www.payment-services.ingenico.com.

 

Betaalmethodes

Alle betaalmethodes op www.dedruivelaar.be zijn volledig gratis. En u kunt op bijna alle mogelijke wijzen betalen bij ons: 

 • Bancontact / Mister Cash
  Afhankelijk van uw bank zal u uw kaartlezer of digipass bij de hand moeten hebben om uw online betaling te kunnen uitvoeren. Deze zal een unieke code genereren voor de transactie om zo uw identiteit te controleren en toestemming te verlenen voor betaling en helpt u te beschermen tegen fraude. Er zijn geen servicekosten namens www.dedruivelaar.be.
   
 • Creditcard
  Ook creditcards zoals MasterCard en VISA zijn meer dan welkom. Zodra we je creditcardgegevens geverifieerd zijn, wordt uw bestelling verstuurd.
   
 • KBC-CBC Online / ING Home Pay / Belfius DirectNet 
  Als klant van KBC, ING of Belfius kunt u direct het bedrag van uw bestelling overschrijven. Volg hiervoor de instructies die u stap voor stap worden uitgelegd. De betaling via bankoverschrijving is veilig en gebeurt rechtstreeks via de online betaalmodule van uw bank. Er zijn geen servicekosten www.dedruivelaar.be.
   
 • Bankoverschrijving
  Als u via bankoverschrijving betaalt, betaalt u niet meteen. Nadat u uw bestelling afgerond hebt, krijgt u een email met bestelbevestiging en betaalinstructies om zelf, manueel, de betaling uit te voeren. Pas na betaling van uw bestelling, verwerken wij uw bestelling. Let er wel op dat deze betaalmethode meestal een langere leveringstermijn kent.
   
 • iDEAL
  Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
   
 • PayPal
  U kunt ook betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je kaartlezer te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord
 

Contacteer ons

056/36.32.11
info@dedruivelaar.be
Industrielaan 5 - 8501 Heule